Billige Sko
Valutaer:
Danmark
  Log ind  |   Opret konto   |  
Forside ::  Forsendelse & Retur

Forsendelse & Retur


Fragt og levering
- Kunden er ansvarlig for at levere omfattende og effektiv leveringsadresse.

- Normalt vil vi bruge UPS eller DHL som forsendelsesmetode, men ikke absolute.We har brug for din signatur, når levering til dig. Hvis pakken ikke blev leveret til dit hjem, kan du gå på posthuset for at afhente (medbring gyldigt ID).

- Vi har brug for 12 til 36 timer til at forberede din ordre, efter ordren er betalt successfully.As snart kommandoen sendt, det normalt tager 4-7 arbejdsdage til at komme dertil, skal du være tålmodig og vi Kontakt for enhver hjælp.

- Du vil modtage en e-mail med tracking nummer og sporing af links.

- Tjek din e-mail box flere gange, vil vi sende dig e-mails om ordren om nødvendigt

- Den shipping er gratis, medmindre andet er angivet.

- Aldrig acceptere COD (efterkrav).

- Eventuelle spørgsmål, kan du kontakte os i god tid.

Resultater

- Spørgsmål: Hvad er returret?

- Svar: Hvis returnering, bedes du kontakte vores kundeservice først, vil vi give dig en returadresse. Vi accepterer kun afkast i følgende tilfælde: vi sender dig den rigtige størrelse / forkert / beskadiget gods farve. Produkter skal returneres med alle originale emballage (fuld tag, hvis har). Venligst tage mere pleje af opfølgende erklæring, fordi vi er ikke ansvarlige for tab i afkastet. Når vi modtager din tilbagevenden, så lad os to dage at håndtere it.As snart betalingen er gennemført, vil vi underrette dig via e-mail, skal omkostningerne ved returforsendelse betales af dig selv.

- Problem: returnere parcel, betaler jeg forsendelsesomkostninger?

- Svar: Ja, du har brug for at betale. Derudover anbefaler vi, at du tager mere tid til deres tilbagevenden eller forsikring.

- Problem: Du behøver ikke acceptere refusion?

- Svar: Nogle produkter kan ikke returneres: emballage eller beskadigede / lang tid / beskadigede produkter, der anvendes af dig / tabt selv produktmærke.

- Problem: Hvis jeg bestiller, jeg betale told?

- Under normale omstændigheder behøver du ikke at betale told, men ikke absolut; Vi tilbyder en leveringsservice dør til dør.

Din IP adresse er: 54.226.33.117     adidas superstar , nike air , nike sneakers , reebok sko , asics sneakers
Copyright © 2018 www.m-k.dk. Powered by Danske mærke sko online